HERNO, uw specialist in het digitaliseren van al uw analoge beelden!

Digitalisatie
Contact gegevens:


HERNO

Pottenbakkerstraat 55

8043 BN ZWOLLE


T: 038-4606266

M: 06-44466045

E: info@smalfilmdigitaal.nl

    Copyright © 2009 - 2018 | Alle rechten voorbehouden HERNO                                                                                                                                   

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag

9:00 - 20:00 uur
Bezoeken op afspraak

Zon- en feestdagen geslotenMeer informatie:

Klantbeoordelingen

Red uw kostbare analoge muziek!


Uw lievelingsmuziek op LP's, cassettes en bandrecordertapes: de kwaliteit gaat in de loop der jaren steeds meer achteruit. LP's beginnen te kraken en magneetlagen op banden zijn onderhevig aan slijtage en het geluid wordt dof. Met de juiste apparatuur en software voor digitalisering heeft slijtage door ouderdom geen kans meer.


Digitaliseren van LP's en audiocassettes en tapes


LP’s en cassettes waren het muziek medium in hun tijd. Met de opkomst van de CD is dit medium langzaam aan verouderd en nu radio’s beschikken over een USB interface zijn LP’s alleen nog maar geschikt voor DJ’s en de cassette wordt nagenoeg niet meer gebruikt. Helaas gaat de kwaliteit achteruit bij elke keer dat u iets afspeelt. Tegenwoordig is dit te verhelpen door uw klassiekers te laten digitaliseren.

Wij digitaliseren alle soorten audiotapes

Waarom een overgebleven stapel vinyl laten verstoffen tot ze schier onbruikbaar zijn als ze ook om te zetten zijn naar een digitale equivalent? Bovendien, door platen te laten digitaliseren kunt u altijd en overal een ouderwets stukje vinyl beluisteren.


Met behulp van hoogwaardige apparatuur worden uw vinylplaten zonder kwaliteitsverlies omgezet naar MP3, WAV bestanden of naar audio-CD. Naar wens worden de kraakjes en tikken er ook zoveel mogelijk uit gefilterd.


Als de plaat uit losse nummers (tracks) bestaat, dan kunnen deze ook weer als losse tracks op een CD worden geplaatst. Dat is handig als u zelf een keuze wilt maken welke track er afgespeeld moet worden.terug tarieven